TR

Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilerin Dikkat Edilmesi (28.07.2017)

İlgi: TOBB'dan gelen 26.07.2017 tarih, 0412 sayılı ve  Türk Eximbank'a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilerin Dikkat Edilmesi konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

Türk Eximbank'tan alınan ilgide kayıtlı yazıda, son günlerde Eximbank kredi başvurusunda bulunan firmalara yardımcı olmak bahanesi ile haksız menfaat isteyen kişilerin olduğu  duyumlarının alındığı belirtilerek ihracatçıların bu kişilere kesinlikle itibar etmemelerin hususunda duyuru yapılması talep edilmektedir.  

Ekte yer alan Eximbank duyurusunun Odamız Üyelerine duyururuz.


    DUYURU
DEĞERLİ İHRACATÇILARIMIZ
Son günlerde bazı şahısların Eximbank kredi başvurlarının olumlu sonuçlandırılmasına yardımcı olabileceklerini veya kredi işlemlerini hızlandırabileceklerini ifade ederek maddi menfaat temin etmek amacıyla sizler ile diyalog kurmak istediği yönünde duyumlar alınmaktadır.

İhracatçılarımızın mağduriyeti yaşamamasını teminen haksız ve yersiz yere sunulan bu ve benzeri tekliflere kesinlikle itibar edilmemeklidir.


Bu vesile ile,  Bankamızda yürütülen projeler sonucu değişen ve dönüşen yeni organizasyon yapımız,  yeni şubelerimiz, yeni irtibat ofislerimiz ve her seviyede çalışanımız ile finasman ihtiyaçlarınızın zamanında karşılanması konusunda hassasiyetle çalışmakta olduğumuzu; taleplerinizi mümkün olan en hızlı sürede, en kolay ve en uygun işlem maliyetleriyle kaşılamaya özen ve çaba gösterdiğimizi ve bu amaçla uygulamalarımızı yenilemeye ve geliştirmeye de devam edeceğimizi belirtmek isteriz.