TR

COSME AİA Projesi Kapsamında Ücretsiz Eğitimler (24.11.2017)

İlgi: Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kosgeb Antalya Müdürlüğü tarafından gelen 35693978-745.01.01.E.6610 sayılı, 23.11.2017 tarih ve COSME AİA Projesi Kapsamında Ücretsiz Eğitimler konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

 

İlgide Kayıtlı Yazıda, Malumunuz olduğu üzere, Müdürlüğümüz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Teknokent A.Ş. işbirliği ile yürütülen ve AB tarafından desteklenen COSME Batı Akdeniz Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında ortak kuruluşlarca işletmelere yönelik çeşitli faaliyetler yürütülmektedir. Bu faaliyetlerden birisi de eğitim faaliyetleridir.

Müdürlüğümüzce COSME Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında İhracat ve Dış Ticaret içerikli iki adet ücretsiz eğitim düzenlenmiş olup detaylara www.kosgeb.gov.tr internet adesimizde Duyurular, Eğitim Duyuruları bölümünden ulaşmak mümkündür. Eğitim konuları ve tarihleri aşağıda verilmiştir.

- Dış Ticarette Temel Bilgiler ve Dış Ticaret Hukuku, 7-8 Aralık 2017
- İhracatta Yeni Teknolojiler, Lojistik ve Taşımacılık, 14-15 Aralık 2017

Eğitimler, Müdürlüğümüzde düzenlenecek olup, konsorsiyumun etki alanı olan Antalya, Burdur, Muğla ve Isparta illerinde bulunan, ihracat yapan ve çalışanların katılabilir. Eğitim, KOSGEB tarafından desteklenmeyen sektörlerdeki işletmelere de açıktır.

Üyelerimize Duyurulur.