TR

Kongre (24.11.2017)

İlgi: Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik genel müdürlüğü tarafından gelen 88598669-051.01.E.327 sayılı , 16.11.2017 tarihli ve Kongre konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

İlgide kayıtlı yazıda, Altıncı Ulusal Verimlilik Kongresi, 7 Aralık 2017 tarihlerinde Ankara’da The Ankara Hotel’de düzenlenmektedir. Verimliliğin her boyutuyla, kurumsal olduğu kadar uygulamaya dönük olarak da ele alındığı Ulusal Verimlilik Kongreleriyle üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileri verimlilik gündemiyle bir araya gelmektedir.
             Kongrenin “Türkiye Yeni Teknolojilerin Getirdiği Verimlilik Artışlarına Hazır mı?” başlıklı Açılış Panelinde TTGV Yönetim Kurulu Başkanı ve Vestel Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ultav, CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa ve Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil. Yılmaz konuşmacı olarak yer alacaktır. Açılış panelinin ardından düzenlenecek eşanlı oturumlarda çağrılı konuşmacılar, sanayinin geleceği, kaynak verinliliği potansiyeli, akıllı tarım uygulamaları, mikro veriler ışığında firma dinamikleri, firma düzeyinde verimlilik artışının kaynakları, işgücünün geleceği gibi konu başlılarında güncel çalışma bulgularını, görüşlerini ve iyi uygulama örneklerini paylaşacaktır.
               Altıncı Ulusal Verimlilik Kongresi ücretsizdir ve ön kayıt gerektirmeksizin genel katılıma açıktır. Program ve diğer ayrıntılı bilgiler , www.verimlilikkongresi.gov.tr sitesinde sunulmaktadır.
    Kongreyi İlgili üyelerimize Duyururuz.