TR

İSO Çevre Ödülleri Hk. Konulu (19.02.2018)

İlgi: İstanbul Sanayi Odası tarafından 13.02.2018 tarihli, 1544 sayılı ve İSO Çevre Ödülleri Hk. Konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

Çalışmalarına başlamış olduğumuz “İSO Çevre Ödülleri” 2018’in ikinci çeyreğinde törenle sahiplerini bulacaktır.
Odamız üye şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2015, 2016 ve 2017 yıllarında başlamış, sürdürülmekte olan veya üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş “inovatif çevre dostu ürün”, “çevre dostu uygulama” ile “çevre ve sürdürülebilirlik yönetimi çalışmaları” katagorilerinde; KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir.

Toplumun tüm kesimlerinde çevre ve sürdürülebilirlik farkındalığını artırmak için İso Çevre Ödülleri’ne firmaların yanı sıra akademisyenler çevre ve sürdürülebilirlik konusundaki akademik çalışmları, Odalarımız da dahil tüm kurum ve kuruluşlar (Kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, odalar , üniversiteler, okullar, teknoloji geliştirme bölgelerindeki firmalar) da çevre ve sürdürülebilirlik alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları ile “Özel Kategoriler” kapsamında başvuruda bulunabilecektir.

Son başvuru tarihinin 16 Mart 2018 olduğu ödüllerimize ilişkin detaylı bilgiye de içeren; başvuruların yapılacağı web adresi http://www.iso.org/iso-cevre-odulleri dir. Üyelerimize Duyurulur.