TR

Türkiye – Moldova Ekonomi Forumu (13.03.2018)

İlgi:  TOBB’dan gelen  0411/4196 sayılı, 12/03/2018 tarihli ve Türkiye – Moldova Ekonomi Forumu konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

Birliğimiz ve Moldova İşadamları Derneği (BPAM) işbirliğinde, 23 Mart 2018 Cuma günü, Birliğimiz İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Moldova  Ekonomi Bakanı  Chiril Gaborici’nin katılımıyla, Türkiye – Moldova Ekonomi Forumu  gerçekleşecektir. Forum kapsamında, Moldova’daki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.

Foruma, Moldova’nın tarım ve gıda işletme; tekstil hazır giyim, ayakkabı ve deri sanayi; otomotiv ve makine inşa sanayi; bilgi ve iletişim teknolojileri ile bankacılık sektörlerinden önde gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı ekte ve Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyuruları- Moldova ” bölümünde yer almaktadır. Program düzenli olarak güncellenecek olup, Moldova’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi temin edildiğinde web sitesinde yayınlanacaktır.

Etkinliğe katılacak Firmalarımızın, Ekte ve web sitemizde yer alan katılım formunu  eksiksiz bir şekilde doldurarak, 19 Mart 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgileri ve konuyu üyelerimize duyururuz.