TR

Türkiye – Bangladeş Ticaret ve Yatırım Forumu, 12 Nisan 2018 (11.04.2018)

İlgi: TOBB’dan gelen 09.04.2018 tarihli, 5700 sayılı ve Türkiye – Bangladeş Ticaret ve Yatırım Forumu, 12 Nisan 2018 konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

Birliğimiz ve Bangladeş Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, 12 Nisan 2018 Perşembe günü, Birlik Merkezinde, Türkiye – Bangladaş Ticaret ve Yatırım Forumu gerçekleştirilecektir. Foruma Bangladeş Ticaret Bakanı Tufail Ahmed’in de katılımı öngörülmektedir.

Forum kapsamında Bangladeş ve Bangladeş’teki iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arasında iş görüşmeleri imkanı olacaktır. Foruma,  Bangladeş’in tekstil, gemicilik, seramik, hazır giyim, örme giysi, jüt (çuval bezi), deri, bilişim ve iletişim teknolojileri, güneş enerjisi, tıbbı ilaçlar ve inşaat sektörlerinden önde gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı katılımcı Bangladeşli firmaları listesi ve katılım forumu Birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetleri/Uluslararası İş İmkanları- Ülke Duyuruları - Bangladeş” bölümünde yer almaktadır.

Etkinliğe katılacak firmalarımızın web sitemizde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 11 Nisan 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve konuyu üyelerimize duyuruz.