TR

OHSAD KURULTAYI 2018 (17.04.2018)

İlgi: Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları tarafından OHSAD Kurultayı 2018 konulu ve 28.03.2018 tarihli yazı aşağıda sunulmuştur.

T.C Ispart Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına

T.C Sağlık Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK ve İstanbul Üniversitesi’nin işbirliği ve katılımı ile Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) tarafından Antalya Sueno Deluxe Otelde 19-23 Nisan 2018 tarihlerinde 9’uncusu düzenlenecek olan tüm özel sağlık kuruluşları ile kamu otoritesi yetkililerinin bir araya gelerek ülkemizin sağlık sektörü sorunlarının tartışıldığı ve ortaklaşa çözümlerinin araştırıldığı “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları”na, Odanız bünyesindeki Sağlık Sektör Komite Başkanlarının ve üyelerinin katılımını arzu ediyoruz. 21 Nisan Cumartesi tarihinde gerçekleşecek olan “Küçük ve Orta Ölçekli Sağlık İşletmelerinin 2023 Vizyonu ve Geleceği” konulu özel toplantıya ise; özellikle Sağlık Sektör Komite Başkanlarının katılımını arzu ediyoruz.

11. Kalkınma Planı hazırlıklarının da son aşamaya geldiği bu dönemde Küçük ve Orta Ölçekli Özel Sağlık Kuruluşlarının sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin hazırlanmasında önem taşıyan bu toplantıda alınacak sonuçlar; Odalarınız tarafından yerel siyaset yapıcılara, TOBB Sağlık Kurumları Meclisi tarafından ise Hükümete iletilecek çözümlerin konsensüs içerisinde ve hızlı bir şekilde çözülmesine katkı sağlayacağı değerlendirilmektedir.

Üyelerimize Duyurulur.