TR

9. Uluslararası İş Sağlığı Güvenliği Kongresinin (19.04.2018)

İlgi: TOBB’dan gelen 13.04.2018 tarihli, 6080 sayılı ve 9. Uluslararası İş Sağlığı Güvenliği Kongresinin web duyurusunun yapılması konulu yazı aşağıda sunulmuştur.

“İş Sağlığı ve Güvenliğinde Koordinasyon ve İş Birliği” ana teması altında proses güvenliği, risk yönetimi, davranış bilimleri ve ergonominin de aralarında bulunduğu 31 ana başlıkta iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konuların değerlendirilebileceği 9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi, 6-9 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Kongreye; birçok ülkeden alanlarında öncü akademisyenler, uzmanlar, konu ile iligli uluslararası kuruluşlar, üniversiteler, meslek odaları ve benzeri sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan yerli ve yabancı katılımcıların iştiraki beklenmektedir.

Katılım için http://www.tioshconference.gov.tr/ adresinde yer alan online kayıt alanından kayıt olunması gerekmektedir.

Konuyla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, ekte sunulan kongre ilan metninin Oda ve Borsalarımızın web sayfasında yayınlanmasını talep etmişlerdir.

Konuyla ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, ekte sunulan kongre ilan metninin Oda ve Borsalarımızın web sayfasında yayınlanmasını talep etmiştir.

Üyelerimize Duyurulur.


                              9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongre Kayıtları Başlamıştır.
“İş Sağlığı ve Güvenliğinde Koordinasyon ve İş Birliği” ana teması altında proses  güvenliği, risk yönetimi,davranış bilimleri ve ergonominin de aralarında bulunduğu 31 ana başlıkta iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili konuların değerlendirileceği 6-9 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkez’nde gerçekleştirilecek 9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresine kayıtlar başlamıştır.

Kayıt imkanlarından faydalanabilmek için http://www.tioshconference.gov.tr/               adresinde yer alan online kayıt alanından kayıt olunuz.

Kongre Kapsamında gerçekleştirilecek eğitim kursları konu başlıkları şu şekildedir.

- Hazop Risk Değerlendirmesi (Tehlike ve İşletilebilirlik Analizi)
- İş Hijyeni Ölçümlerinden Parametre ve Ölçüm Noktası Tespiti
1. Oturum : Fiziksel Ölçümler     (Sabah Oturumu)
2. Oturum : Kimyasal Ölçümler  (Ö.Sonra Oturumu)
- İşe Uygun KKD Seçimi Kriterleri ve Doğru Kullanım Esasları
-Yüksekte Güvenli Çalışma
- Pskososyal Risk Gruplarında İSG
-İş kazaları ve Kök-Neden Analizi

Kayıt Ücretleri aşağıda yer almaktadır.

Online Kayıt (1 Nisan – 5 Mayıs 2018)

-Yurt içi 354,00 t
-Yurt dışı 300

Yerinde Kayıt (6 Mayıs 2018 – 9 Mayıs 2018)

-Yurt içi 413 t
-Yurt dışı 400 $

Eğitim Kursları Katılım Ücretleri

Yurtiçinden katılacak katılımcılar için : 118 t