TR

2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji ve Petrokimya Konsorsiyumu konulu (05.11.2018)

İlgi: TOBB’dan gelen 02.11.2018 tarihli, 16313 sayılı ve 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji ve Petrokimya Konsorsiyumu konulu yazı  aşağıda sunulmuştur.

İlgide kayıtlı yazıda, İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası tarafından, 2-3 Aralık 2018 tarihlerinde, Tahran’da 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji- Petrokimya Konsorsiyumu /Şirketleri etkinliğinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe İran’da petrol ve enerji konularının önde gelen bürokratları ve yetkilileri, bölge Odaların temsilcileri, bölge ülkelerin Büyükelçileri, İslam Kalkınma Bankası ve Asya Kalkınma Bankası yetkilileri ile İran şirketlerinin üst düzey temsilcilerinin katılımlarının beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğin taslak gündemi ve etkinlikle ilgili önemli  bilgiler veren karam kağıdı birliğimiz web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyuruları- İran bölümünde” yer almaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve katılım bildirmek için EİT TSO Genel Sekreterliği ve EİT TSO İran Ulusal Komitesi ile irtibata geçilebilir.

EİT TSO İletişim: E-posta: ecocci@tobb.org.tr tel: 0212 924 3973
EİT TSO İran Ulusal Komitesi İletişim: E-posta : ecochamber@gmail.com ; tel: +98 21 857 32533

Üyelerimize Duyulur.