TR

Gıda Amaçlı Haşhaş Tohumu Satışı (17.04.2019)

İlgi: T.C. TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Akşehir Şube Müdürlüğü tarafından 16.04.2019 tarihli 56838452/214.99 sayılı ve Gıda Amaçlı Haşhaş Tohumu Satışı konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Genel Müdürlüğümüzün ilgi tarih ve sayılı talimatı gereği; Afyon Alkaloidleri Fabrikası İşletme Müdürlüğü stoklarında bulunan beyaz renkli haşhaş tohumları 22 Nisan 2019 tarihinden geçerli olmak üzere tüm kesimlere teklif mektubu alma yöntemiyle ekte belirtilen esaslar dahilinde satışa açılmıştır.

Teklifler her haftanın Perşembe günü saat 17:00'ye kadar toplanacak ve aynı gün Genel Müdürlüğümüze gönderilecektir. Fiyat tekliflerinde KDV, borsa, manipülasyon ve diğer yasal yükümlülükler hariç olmak üzere teklif miktarı kg olarak, teklif fiyatı ise TL/kg olarak verilecektir.

Teklik mektubu verecek istekliler stokların bulunduğu Afyon Alkaloidleri Fabrikasından 1  kg'ı   geçmeyecek   şekilde  Kurumumuz   çalışanı   eşliğinde   numune alabileceklerdir.

Her teklif mektubu için azami miktar 50 ton ile sınırlı olup teklif sahipleri her tahsis döneminde bir kez teklif verebilecektir. Tekliflerin geçerlilik süresi, telif verildikten sonra yapılacak ilk tahsis işlemiyle son bulur.

Teklif sahibi almak istediği ürün bedelinin %5'i oranında teminatı AAF İşletme Müdürlüğünün ilgili hesabına yatıracak ve banka dekontunu teklif ekinde sunacaktır.

Tahsislerde teklif edilen fiyat göz önünde bulundurulacak olup, tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda tahsis yapıp yapmamakta Genel Müdürlüğümüz yetkilidir. Her haftanın Cuma günü talep sahipleri bazında yapılan tahsisatlar. Genel Müdürlüğümüz tarafından AAF İşletme Müdürlüğü ve tahsis yapılan teklif sahiplerine bildirilecektir.

Üyelerimize Duyurulur.