TR

Ege Bölgesi Un Sanayicileri Derneği Genişletilmiş Sektör Toplantısı (25.09.2019)

İlgi: TÜRKİYE UN SANAYİCİLERİ FEDERASYONU (TUSAF) tarafından Ege Bölgesi Un Sanayicileri Derneği Genişletilmiş Sektör Toplantısı konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu üyesi Ege Un Sanayicileri Derneği (EUSD), Ege Bölgesinde ki; un sektörüne hizmet veren kuruluşları bir çatı altında toplayan, sürekli gelişim ve çözüm odaklı stratejiler hedefleyen bir sivil toplum kuruluşudur.

Ege Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu olarak 22 - 24 Kasım 2019 tarihlerinde İzmir Swiss Otel’de düzenleyeceğimiz ‘’2019’dan 2020’ye Sektörümüzün Bakışı” konulu Genişletilmiş Sektör Toplantımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildirmek isteriz.

Bu kongre un sanayicilerini, tüccarları, tedarikçileri, değirmen makinecilerini, ekmek ve fırıncılık mamulleri üreticilerini bir araya getirecek, sergi alanlarının yer alacağı bir organizasyon olacaktır.

Ege Un Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu olarak sektör toplantımıza katılımınızın bizleri onurlandıracağını belirtmek isteriz.

Üyelerimize duyurulur.