TR

(Akaryakıt ve Gaz Ürünleri) Bilgilendirme Toplantısı (30.10.2019)

İlgi: ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI tarafından 24.10.2019 tarihli, 32563941-050.06[14.Grup]-E.3221 sayılı, Bilgilendirme Toplantısı konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Odamız 14. Grup (Akaryakıt ve gaz ürünleri) Meslek Komitesi’nin öncülüğünde, EPDK’nın kar payı bölüşümü, finansal promosyonlar ve ihtar mekanizmasına ilişkin kurul kararları, yeni nesil ödeme kaydedici cihazlar, e-irsaliye, e-fatura, taşıt uygunluk belgesi ve tehlikeli madde faaliyet belgesi başta olmak üzere sektörü yakından ilgilendiren yeni mevzuat düzenlemelerinin ele alınacağı genişletilmiş bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Odamız üyesi akaryakıt ve gaz ürünleri sektörü temsilcileri ve üyelerinin yanında Burdur, Bucak, Isparta, Alanya, Manavgat, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odalarındaki ilgili meslek grubu üyelerinin de katılımıyla yapılması planlanan toplantı 06 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 14.00’da Odamız Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş ve EPDK Petrol Dairesi ile EPDK LPG Piyasası Dairesi yetkililerinin konuşmacı olacağı toplantıya akaryakıt ve gaz ürünleri sektörü mensubu üyelerinizin de katılımlarının sağlanması hususunu takdirlerinize arz ederim.

Üyelerimize duyurulur.