TR

Standardizasyon Veritabanı (16.01.2020)

İlgi: TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ tarafından 09.01.2020 tarihli, 0341/062 sayılı ve Standardizasyon Veritabanı konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Standardizasyon konusunda farkındalığı artırmak amacıyla TSE ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda, işletmelerimizde standardizasyon konusunda yeterli insan kaynağı bulunmadığını tespit ettik ve bu kapsamda TSE ile birlikte bir eğitim programı oluşturduk.

Oluşturduğumuz bu eğitimler:

•İngilizce lisanına hakim,

•Alanındaki standartlara vakıf,

•Tercihen Ar-Ge, tasarım, kalite kontrol ve üretim konularında tecrübeli,

•Mümkünse daha önce standardizasyon konusunda görev almış

Üst düzey yöneticilere, mühendislere veya teknik personellere yönelik olarak hazırlanmıştır.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek eğitimlere katılım, sağlamak üzere insan kaynağını belirlemek amacıyla bir veritabanı oluşturuyoruz.

Sizden bu veritabanını duyrmanızı ve yukarıdaki kriterlere uyan üyeleriniz temsilcilerinin Standardizasyon Veritabanı’na kaydolmalarını sağlamanızı bekliyorum. http://std.tobb.org.tr adresinde yer alan standardizasyon veritabanına sizin ve üyelerinizin 27 Ocak 2020 Pazartesi gününe kadar kayıtlarını gerçekleştirmenizi bekliyorum.

Ön kayıtları gerçekleştirdikten sonra veritabanında yer alan kişilere yönelik TSE ile birlikte Standardizasyon Eğitimi ve ardından Milli Teknik (Ayna) Komite toplantılarını gerçekleştireceğiz. Veritabanına kayıt ve eğitimler ücretsizdir.

Sanayici ve tüccarlarımızın sorunlarının çözümünde ortak akılla hareket eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak, daha müreffeh bir ülke hayalimize kavuşabilmek için sizinle omuz omuza çalışarak ekonomimizin gelişiminde sağlayacağınız değerli katkıya şehit olmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyorum.

Üyelerimize duyurulur.