TR

Kazan Enerji Forumu ve Fuarı (18.02.2020)

İlgi: TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ tarafından 17.02.2020 tarihli, 34221550-720-1634 sayılı ve Kazan Enerji Forumu ve Fuarı hakkında konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

İlgi: Tataristan Cumhuriyeti Yetkili Temsilciliği’nin 14.02.2020 tarihli e-postası

İlgide kayıtlı e-postada, Tataristan Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından 17-19 Mart 2020 tarihlerinde Tataristan'ın başkenti Kazan'da "Tataristan Uluslararası Enerji, Kaynak Verimliliği ve Ekoloji Forumu" ve eşzamanlı olarak "Enerji ve Enerji Kaynaklarının Tasarrufu" ile "21. Yüzyıl Çevre Teknolojileri ve Ekipmanları" konulu fuarların düzenleneceği belirtilmektedir.

Anılan Forum'da enerji verimliliği alanında gaz yakıt pazarındaki gelişmeler, alternatif enerji kaynakları ve üretimin dijitalleşmesi konuları ele alınacak olup, günümüzdeki "enerji tasarruf teknolojileri" ve "yenilikçi enerji tasarrufu" uygulamaları sergilenecektir.

Söz konusu Forum ile ilgili davet mektubu Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmekte olup, etkinliklere ilişkin güncel bilgilere (Rusça dilinde) http://tef.tatar web adresinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.