TR

E-Ticaret Hizmet Paketi Hakkında (27.10.2020)

İlgi: TÜRKİYE ODLAR VE BORSALAR BİLİRĞİ tarafından 21.10.2020 tarihli, 9104 sayılı ve E-Ticaret Hizmet Paketi Hakkında konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün hız kazanmasıyla, şirketlerimizin ürettikleri ürünleri dijital oı1ama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanalları oldukça önemli hale gelmiştir. Konuya ilişkin olarak Birliğimiz öncülüğünde e-ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik birçok eğitim programı uygulamaya konulmuş, ayrıca ilk defa e-ticaret yapacak işletmelerin pazaryerlerinde komisyonsuz satış yapabilmesine imkân tanıyan projeler uygulanmıştır.

Bununla birlikte, pazaryerlerindeki sisteme uyum sağlayamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak kendi e­ticaret sitesini kurmak isteyen üyelerimiz için "E-Ticaret Hizmet Paketi" tasarlanmıştır.

Söz konusu paket ile TOBB bünyesindeki 365 oda ve borsa üyesi KOBİ'lere e-ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkânı sağlanmaktadır.

Vodafone Business işbirliğinde oluşturulan "E-Ticaret Hizmet Paketi" ile alan adı, hosting, email, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme altyapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim e-ticaret sitesi kurulmakta ve KOBİ'lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlamayla ilgili soruları için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteği verilmektedir.

KOBİ'lerin e-ticaret için ihtiyacı olan tüm hizmetleri içeren E-Ticaret Hizmet Paketinin detaylarına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. Ayrıca KOBİ'leri bilgilendirmek üzere sunum gerçekleştirmesini teminen fırına ile irtibat sağlanacak kişi bilgisi aşağıda yer almaktadır.

İrtibat: Ayşenur Akkurt (Aysenur.Akkuı1@vodafone.com)

E-Ticaret Hizmet Paketi Bilgilendirmesi için

Link: https://www.vodafone.com.tr/VodafoneBusiness/cozumler-kurumsal/e-ticaret-hizmeti.php

Üyelerimize duyurulur.