TR

Ortak Yarınlar Ödül Programı Hakkında (27.10.2020)

İlgi: TÜRKİYE İŞVEREN SENDİKALARI KONFEDERASYONU tarafından 22.10.2020 tarihli, 1079 sayılı ve Ortak Yarınlar Ödül Programı Hakkında konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) olarak, 58 yıldır ülke ekonomisi ve istihdamına katkı sunmakla birlikte sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiğimiz projeler ile de ülkemize, çalışanlarımıza ve işletmelerimize fayda üretmeyi amaç edindik.

Sosyal sorumluluk bakış açımızla Konfederasyonumuz, 2014’ten bu yana kurumsal sosyal sorumluluk alanında farkındalığı artırmak ve kurumları bu konuda teşvik etmek için “Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödül Programı”nı sahiplenmiş ve yürütmüştür.

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu programda ödül alan projeler ile 20 milyondan fazla insanın hayatına dokunulmasına katkı sağladık. 2020 yılından itibaren ise programımızı, ilkini Ekim 2019’da “Birlikte Mümkün” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Ortak Paylaşım Forumu’ndan ilham alarak “Ortak Yarınlar” markasıyla devam ettirmeye karar verdik. Ortak Yarınlar Birlikte Mümkün diyerek yola çıktığımız programımızda en büyük hedefimiz geleceği birlikte şekillendirmek. 

Ödül programımızın bu seneye özel odak konusu ise COVID-19 ile mücadele.

Dünyada ve ülkemizde yaşanılan COVID-19 pandemisi vatandaşlarımızı ve ülkemizi derinden etkilemiştir. Yaşadığımız bu zorlu süreç, tüm ülke olarak bizlere Ortak Yarınlar’ı birlikte inşa etmenin mümkün olduğunu bir kez daha göstermiştir. Süreç boyunca ülkemizi yalnız bırakmayan, odağına kurumsal sosyal sorumluluk bilincini alarak hareket eden, ülkemizin refahını düşünerek var gücüyle çalışıp projeler üreten ve milyonların hayatına dokunan kurumlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu sebeple, Ortak Yarınlar Ödül Programı’nı ülkemize değer katan kurumlarımıza adıyoruz. TİSK olarak, sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirilen projelerin bilinirliğini artırmayı, iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasına, büyük kitleler ile paylaşılmasına vesile olmayı değerli buluyoruz.

Bununla birlikte, bugüne kadar büyük bir özveri ve hassasiyetle yürüttüğümüz Ödül Programımızı tamamen dijital ortama taşıyarak, programa başvuru sürecimizi 09/09/2020 tarihinde başlattık. Tüm başvuru süreci, program hakkındaki detaylı bilgilendirmenin yer aldığı  www.ortakyarinlar.com  web sitemiz üzerinden ilerleyecektir. Programımıza başvuru için son günü ise 31 Ekim 2020’dir. Ayrıca, süreç hakkındaki duyurular TİSK sosyal medya hesapları üzerinden yapılacaktır.

Ülkemizde bir ilke imza atarak gerçekleştireceğimiz ve pandemi özelinde projelerin değerlendirileceği Ortak Yarınlar COVID-19 ile Mücadeleye Özel Ödül Programı’nda sosyal sorumluluğa gönül vererek çalışmalar yürüten ve ülkemizde örnek projeler üreten tüm kurumları ödül programımıza davet ediyoruz.

Bu kapsamda, programın ekosisteminizde duyurulması ve kurumların programımıza başvuru yapması bizleri mutlu edecektir. 

Programımız hakkındaki detaylı bilgiler ve duyuru materyalleri ekte tarafınıza sunulmuş olup, “Ortak Yarınlar COVID-19 ile Mücadeleye Özel Ödül Programı” tanıtım videosuna  buradan  ulaşabilirsiniz. Diğer tanıtım videolarına ulaşmak için lütfen  tıklayınız.

Üyelerimize duyurulur.