TR

İklim Değişikliği ve Tarım Webinarı (28.10.2020)

İlgi: ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI tarafından 26.10.2020 tarihli, 84027371-740-E.4 sayılı ve İklim Değişikliği ve Tarım Webinarı konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Antalya AB Bilgi Merkezi, Odamız ile AB Türkiye Delegasyonu arasında 19 Mart 1998 tarihinde imzalanan bir protokol kapsamında kurulmuş olup AB politikaları ve AB - Türkiye ilişkileri hakkında Antalya ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu bilgiyi sağlamaktadır. Antalya AB Bilgi Merkezi bilgilendirme faaliyetlerinin yanı sıra her yıl AB Türkiye Delegasyonu işbirliği ile AB konularında ihtiyaç duyulan alanlarda etkinlikler ve toplantılar düzenlemektedir.

2020 yılı etkinlikleri kapsamında Kasım ayı boyunca 20 ilde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezleri ile birlikte Antalya AB Bilgi Merkezi, AB Türkiye Delegasyonu işbirliğinde “AB İklim Diplomasisi Haftası” temalı etkinlikler düzenleyecektir. Düzenlenecek etkinliklerin amacı iklim değişikliği ve çevrenin korunması konusunda farkındalık yaratmak, bireysel eylemin önemini vurgulamak ve yerel düzeyde diyalog platformlarını arttırmaktır.

Bu çerçevede Antalya AB Bilgi Merkezi tarafından 6 Kasım 2020 Cuma günü saat 14:00'te “İklim Değişikliği ve Tarım: Sürdürülebilir ve İklim Dostu Tarım” konulu bir çevrimiçi seminer (webinar) düzenlenecektir. Webinara Tarım Uzmanı ve Dünya Gazetesi yazarı Ali Ekber Yıldırım konuşmacı olarak katılacaktır.

Webinara katılım için  https://atso.xyz/iklim2020 adresinden kayıt olunması gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.