TR

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu ProjesiKadın Girişimciler Forumu (23.11.2020)

İlgi: TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ tarafından 17.11.2020 tarihli, 9964 sayılı ve Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu ProjesiKadın Girişimciler Forumu konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi kapsamında, 23-25 Kasım 2020 tarihlerinde, "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliği, online toplantı platformunda gerçekleştirilecektir.

Birliğimiz ve EUROCHAMBRES Kadın Girişimciler Ağı işbirliğinde düzenlenecek olan "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliğinde, "Türkiye ve Avrupa Birliğinde Kadın Girişimci Destek Programları", "Türkiye ve Avrupa Birliğinde Özel ve Kamu Finansman Kaynakları", "Kadın Girişimcilerin İlham Veren Uygulamaları", "Kadın Girişimciliğinde Türkiye ve AB Odalarının Rolleri ve Faaliyetleri" başlıklarında online oturumlar yer almaktadır. Etkinliğin açılış oturumu, 23 Kasım 2020 tarihinde, 15:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı  https://www.tebdwef.eu/  internet adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Bilgilerini ve "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi çerçevesinde düzenlenecek olan "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliği düzenlenecektir.

Üyelerimize duyurulur.