TR

BAGEV Kariyer Koçluğu (09.12.2020)

İlgi: Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı tarafından 01.12.2020 tarihli 2020-148 sayılı ve BAGEV Kariyer Koçluğu konulu yazısı aşağıda tarafınıza sunulmuştur.

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV); 2000 yılında, Antalya – Burdur – Isparta il ve ilçelerinde ekonomik, sosyal, kültürel, çevresel – bilimsel gelişme ve kalkınmayı sağlamak, bölgenin stratejik gelişim planını hazırlamak ve bu bağlamda her türlü çalışmanın yapılmasını sağlamak amacıyla, bölgede faaliyet gösteren, belediyeler, ticaret ve sanayi odaları, ticaret borsaları ve üniversitelerin iştirakleriyle kurulmuştur.

Vakfımız, istihdam ve eğitimi geliştirmeye yönelik olarak ülkemizde bir ilk olan Bölgesel İstihdam Ofisini kurmuş ve faaliyetlerine 2011 yılından beri devam etmektedir. BAGEV Bölgesel İstihdam Ofisi www.bagevkariyer.com  portalı üzerinden tüm firmalara ve iş arayanlara ücretsiz hizmet vermektedir. BAGEV Bölgesel İstihdam Ofisi ülkemizin ve bölgemizin en büyük problemi olan işsizliği ve eğitimsiz iş gücünü bölgesinde üreteceği politika ve uygulamalarla en aza indirmeyi hedeflemektedir.

Bu kapsamda Vakfımız ve BE Koçluk Eğitim Danışmanlık ile birlikte yürütülecek olan Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, iş arayanların hedeflerine ulaşabilmelerine yönelik yol haritası ve eylem planı yapmalarına destek olunmak adına kişilik envanteri, kişisel SWOT analizi, meslek seçimi, özgüven artırımı, kariyer gelişimi, konularında ücretsiz koçluk seansı yapılacaktır. www.bagevkariyer.com  ‘un yeni bir hizmeti olan online koçluk hizmetiyle iş arayanlara ışık tutmak hedeflenmektedir.

Sınırlı sayıdaki bu hizmetten yararlanmak için www.bagev.org.tr  sayfasında yer alan “Kariyer Koçluğu Başvuru Formu”nu doldurmak yeterli olacaktır.

Başvuru Formu: https://forms.app/bagev07/kariyerkoclugukayitformu 

Üyelerimize duyurulur.