TR

DigiKamp - Digital Dönüşüm Yarışması (25.01.2021)

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’nün 05.01.2021 tarihli ve E-71944399-463-00060337671 sayılı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nden alınan 12.01.2021 tarih ve 227 sayılı yazıda Bakanlığımızın ülkemizde dijitalleşme ve inovasyonun geliştirilmesi adına attığı adımlardan biri olan “DigiKamp Dijital” dönüşüm yarışmasının 30 Aralık 2020 tarihinde tanıtımının yapılarak yarışmaya yönelik başvuruların alınmaya başlandığı belirtilmiştir.

Yarışmada hedef kitlesinin teknoloji KOBİ’leri, teknoloji mikro işletmeleri, yazılım firmaları, teknoloji kümelenmeleri ve girişimciler olduğu aktarılmıştır. Ayrıca, dereceye giren projelerin ödüllendirileceği yarışma hakkında detaylı bilgi ulaşmak isteyen üyelerimizin web sitesini ziyaret edebilecekleri belirtilmiştir.

Öte yandan, yarışma sürecinde, yarışmanın amacı ve önemi ne hedef kitleyi anlatabilmek ve bu yarışmanın temel motivasyonunu ortaya koymak amacıyla, çeşitli tarihlerde teknoloji ve girişimcilik sektörünün önde gelen isimleri ve T.C. Ticaret Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla çevrimiçi ortamda “DigiKamp Buluşmaları”nın organize edileceği belirtilmiştir.  Bahse konu buluşmalarda katılımcıların yarışma hakkında merak ettikleri ayrıntıları da öğrenebilecekleri aktarılmıştır. DigiKamp buluşmalarına ait detayların T.C. Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaşılacağı bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunulur.