TR

Türkiye Çin Diplomatik İlişkilerinin 50.Yılında Türkiye-Çin İş Geliştirme Zirvesi Hakkında (09.04.2021)

Değerli Üyelerimiz,

Türkiye- Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği; yıllardan beri tarihsel bağlarımızın olduğu Çin Halk Cumhuriyeti ile Ülkemiz arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel işbirliğinin geliştirilmesinin dünya barışına ve her iki ülke halkına yararlar getireceği benimseyerek aramızda ki sosyal, kültürel, ekonomik ve turistik ilişkilerin geliştirilmesi, daha ileri bir noktaya taşınması, sürekli ve güçlü işbirlikleri sağlanması yönünde sosyo-kültürel değerlerinin tanıtılması, ticari, sanayi, eğitim, bilim alanlarında karşılıklı olarak potansiyelinin geliştirilmesini sağlamayı amaçlamaktadır.  

Bu Bağlamda;

Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği’nin amacına ulaşması ve faaliyetlerini faydalı bir şekilde sürdürebilmesi için bir dizi etkinlikler planlamaktayız.

Bu yıl Türkiye ve Çin Halk Cumhuriyeti arasındaki Diplomatik ilişkilerin başlamasının 50. Yıl dönümü olması münasebeti doğrultusunda Derneğimiz ile Çin Sanayi ve İş Adamları Derneği’nin iş birliği içerisinde gerçekleştireceği Türkiye Çin Diplomatik İlişkilerinin 50.Yılında Türkiye-Çin İş Geliştirme Zirvesi 5-6-7 Ağustos 2021 tarihlerinde ATO- Congresium / ANKARA’da düzenlenecektir.

İhracatçılarımız ve sektöründeki KOBİ’lerimiz için önemli ve kalıcı katkı sağlayacağına inandığımız etkinliğimizde Türkiye ve Çin Firmaları olmak üzere yaklaşık 500 stant yer alacaktır. Ekte Taslak Programda göreceğiniz üzere Çin Halk Cumhuriyeti’nin gerek üst düzey devlet protokolü gerekse çok güçlü alım heyeti ve firma sahipleri de bu kongrede yer alacaklarıdır.  

“Mermer/ İş Makineleri / Kimyasallar / Yedek Parçaları” “Teknoloji & Bilişim ve E-Ticaret”

“Gıda- Tarım” “Yaş Meyve, Kuru Meyve, Kuruyemiş, Kanatlı Hayvanlar, Su ve Su Ürünleri, Süt ve Süt Ürünleri, Zeytinyağı Bal, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Baharat” LOJİSTİK

“Turizm” Tarih, Kültür, Doğa, Spor, Sağlık, Deniz  ”Sağlık” Maske, Eldiven, Ateş Ölçer, Tanı Kiti, Solunum Cihazı, Dezenfektan, Aşı gibi sektörlerde konularında uzman kişiler de panellerde yer alacak,  tüm katılımcılar bilgilendirilecektir. 

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.