TR

"Connecting European Chambers" Davet Yazısı (10.06.2021)

Sayın Üyemiz,

ABD Büyükelçiliği'nin 04.06.2021 tarihli e-postasına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 09.06.2021 tarih ve 5559 sayılı yazıda;

Birliğimizin üyesi olduğu ve Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 29 Haziran-1 Temmuz 2021 tarihleri arasında Avrupa'daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu "Connecting European Chambres" adlı etkinlik düzenlenecektir.

EUROCHAMBERS tarafından 6. kez düzenlenen "Avrupa Odalarını Buluşturma" etkinliğinin amacı;

Avrupa Birliği'nin önümüzdeki dönem sağlayacağı farklı hibe imkânları hakkında yerel ve bölgesel odaları bilgilendirmek,

Avrupa'daki yerel ve bölgesel odalar arasında işbirliği ve iletişim ağını geliştirip güçlendirmek,

Odalar arası iyi uygulama örneklerinin ortaya konulmasını sağlamaktır.

Etkinlik sadece yerel, bölgesel ve ulusal odalarda AB projeleri ile ilgilenen personele yönelik olarak tasarlanmıştır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün çalıştayların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır.

Etkinlik pandemi nedeniyle bu yıl online olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğe https://www.eventbrite.com/e/connecting-europeanchambers-2021-registration-153434515767 adresinden kayıt yapılabilmektedir.

Son başvuru tarihi 25 Haziran 2021 olan etkinliğin ilgili üyelerimize duyurulur.

Saygılarımızla,

Bilgilerinize sunarız.