TR

Isparta’ya şehit ateşe düştü, Başdeğirmen: Acımız Büyük (27.06.2016)

Bitlis İli 10. Komando Tugay Komutanlığı emrinde görevli Ispartalı Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Gül bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu  şehit oldu. Sabaha karşı, Bitlis ili Kelaşebir tepe bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için yapılan operasyonda saat 04:40 sıralarında arazide tertiplenme esnasında hain terör örgütü mensuplarınca daha önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Gül yaralanmış, helikopter ile hastaneye sevki sırasında şehit oldu.
Şehit Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Gül’ün naaşı ikindi namazına müteakip Gelincik Köyünde yapılacak olan askeri töreninin ardından gelincik köyünde son yolculuğuna uğurlanacak.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “ Bitlis’de görev yaptığı  sırada hain terör örgütünün saldırısı sonucunda Ispartalı hemşehrimiz Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Gül’ün şehit olması haberi yüreğimize bir kez daha ateş düşürdü. Acımızı tarif edecek kelime bulamıyoruz. Bu saldırıları gerçekleştiren hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmaları bile acımızı hafifletmeye yetmeyecektir. Ülkemizin güçlü yapısı, birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu hainlerin cezasını tarih verecektir.  

 

ITSO Meclisi ve Yönetim Kurulu olarak Şehit Uzman Çavuş Hasan HüseyiN Gül ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.” Dedi.