TR

ITSO Başkanı Başdeğirmen’den Kurban Bayramı mesajı (09.09.2016)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam Alemi’nin bayramını kutlayarak, Bayramın ikinci günü saat 11.00-12.00 arasında ITSO’da yapılacak olan bayramlaşmaya tüm üyelerini davet etti. Ülkenin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirten Başdeğirmen, şöyle devam etti:

Bayramlar birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir. Bayramlarımız, aynı zamanda kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Kurban Bayramı’nda fakirler gözetilir, ihtiyaçları giderilir. Bu anlamda kestiğimiz kurbanlar bizi Allah’a daha yakın kılmaya vesile olurlar.

Ülkemiz, 15 Temmuz gecesi kalleş terör örgütü FETÖ tarafından  ülkemizin birliğine ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen  darbe teşebbüsü sonrasında ve terör olayları dolayısıyla zor bir dönemden geçmektedir. Devletimizin güçlülüğü, Hükümetimizin kararlılığı ve Türk milletimizin birlikte duruşu demokrasiye sahip çıkma iradesi sayesinde hain terör örgütü mensupları 15 Temmuz da başarılı olamadılar. 

15 Temmuz’da bu vatan için canlarını hiçe sayan  şehit ve gazilerimiz müşterek kaderimize bütün bir millet olarak sahip çıktığımızın en güzel kanıtıdır. Milletimizin arasına nifak sokarak, kardeşlik ve barış ortamını bozmak isteyenlere en güzel cevabı veren aziz milletimiz, her türlü zorluğu aşmayı başaracak güçtedir.

Bu zorlu süreçte bizlere düşen Devletimizin ve Hükümetimizin yanındaki kararlı duruşumuzu devam ettirerek üzerimize düşen görevlerin dışında fedakarca destek olmaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği,  zor günlerin bir an önce son bulduğu, mutlu yarınlara ulaşmak dileğiyle, Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, Üyelerimize ve  Ispartalı hemşehrilerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, Bayramın ikinci günü tüm üyelerimizi odamıza bekliyoruz.”