TR

Başdeğirmen’den 10 Kasım mesajı (09.11.2016)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78.  ölüm yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başdeğirmen, “Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini,  kirli oyunlar, ihanetler ve isyanlarla yıkmaya çalışanlara millet olarak hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz.”dedi.  

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde milletçe saygı ve özlemle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliği etrafında kenetlenen kahraman milletimiz, kendisine vurulmak istenilen esaret zincirlerini parçalamakla kalmamış, çağdaş bir devletin gereklerine de kavuşmuştur. Tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlara, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyunlara rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olduğumuz ve bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz çok iyi bilinmelidir.

Bizler, çok çalışarak Atatürk ve silah arkadaşlarının bıraktığı emanetlere sahip çıkacak, tarihimize layık olacağız. Bu bizim, vatanları için canlarını feda eden tüm şehitlerimize namus ve can borcumuzdur. İşadamları olarak, ülkemizin daha da güçlenmesi adına daha çok üretmek, daha çok istihdam sağlamak ve ekonomimizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için Devletimizin ve milletimizin gücü de  aklımız da mevcut. Yeter ki birlik ve beraberliğimize her zaman sahip çıkalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”