TR

ITSO’dan başsağlığı ve kınama (11.12.2016)

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Şükrü Başdeğirmen, İstanbul Beşiktaş’da hain terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen ve çok sayıda şehit ve yaralının olduğu bombalı saldırıya ilişkin başsağlığı ve kınama mesajı yayınladı. Başdeğirmen, “barışı ve kardeşliği hedef alan masumların canına kasteden terörün her türlüsünü kınıyoruz ve lanetliyoruz, maalesef sözün bittiği yerdeyiz.”dedi. 

 

ITSO Başkanı Başdeğirmen mesajında, “Üzüntümüzü ve öfkemizi anlatacak kelime bulamıyorum. İnsanlık dışı saldırıyı işadamları  adına şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı gerçekleştirilen bu hain terör saldırılarına karşı sağduyumuzu korumalıyız. Bu çirkin saldırıların, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir zaman amacına ulaşmayacağını biliyoruz. 

Türkiye Cumhuriyetini bölmeye çalışan PKK, FETÖ, DEAŞ gibi kalleş terör örgütleri başta olmak üzere hiçbir terör örgütü amacına ulaşamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir ve millet olarak bunlara asla izin vermeyeceğiz. 

 İşadamları olarak hain saldırıda şehit düşen ve yaralanan Emniyet mensuplarının acısını yüreğimizde hissediyoruz. ITSO Meclisi ve Yönetim Kurulu olarak bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da Cenabı Allah’tan acil şifalar temenni ediyoruz.”