TR

Isparta önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor (31.01.2017)

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Isparta’da yapılıyor.30 Ocak ta başlayacak 5 Şubat sona erecek. Organizasyonda 13 farklı sıklette maçlar olacak.

 

Türkiye Boks Federasyonu  As Başkan Atilla Alatepe Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Taşdemir ile birlikte ITSO Başkanı  Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Karahan hazır bulundu.

                As Başkan Alatepe, Ispartalı’nın spora ve sporcuya sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti anlatarak ITSO Başkanı Başdeğirmen’e teşekkür etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, organizasyonun Isparta’da yapılmasından emeği geçen herkese teşekkür ederek, “ Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’na yaklaşık 700 sporcu katılıyor. Spor turizmi için çok önemli. Bu tür ev sahipleri alarak esnafımızın da yüzü gülüyor. Ispartamızın tanıtımı sağlanıyor. Diğer spor branşlarında da şampiyonalıkların Isparta’da yapılmasını isteriz.  Ispartamız hem doğa sporları hem de diğer sporlar yönünden gerek konaklama gerekse fiziki şartlar bakımından elverişli bir ilimiz Boks Federasyonu Başkanımız Eyüp Beye ve As Başkanımız Sayın Atilla Alatepe’ye  bu organizasyonu Isparta’da yaptıkları için teşekkür ediyoruz.”dedi.