TR

Hisarcıklıoğlu Brüksel’de EUROCHAMBRES toplantısına ev sahipliği yaptı (07.04.2017)

EUROCHAMBRES Başkan Vekili ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Brüksel’de gerçekleştirilen EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı toplantısına ev sahipliği yaptı.​

 

Almanya, Avusturya, Fransa, İspanya, İtalya, Polonya, Yunanistan ve Türkiye’nin Odalar Birliklerinin yer aldığı EUROCHAMBRES Başkanlık Divanı toplantısı, TOBB’un ev sahipliğinde, TOBB Brüksel ofisinde gerçekleşti.

Toplantıda, iş dünyası temsilcileri Avrupa’nın geleceği ve Birleşik Krallık’ın AB’den ayrılması – BREXIT konularını tartıştı.

Toplantı öncesi TOBB ev sahipliğinde gerçekleşen çalışma yemeğinde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TEPAV Direktörü Prof. Dr. Güven Sak, Türkiye ekonomisi ve Türkiye’deki gelişmeler hakkında bilgi verdi. 

Toplantıların ardından  Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakçı'yı ziyaret ederek AB çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

 

Hisarcıklıoğlu Brüksel'de, TOBB ETÜ ortak eğitim öğrencisi Merve Bobur ile de  araya geldi ve eğitim süreci hakkında bilgi aldı.