TR

ITSO Başkanı Başdeğirmen: Ramazan Ayı hepimize bereket ve huzur getirsin (26.05.2017)

ITSO Başkanı Başdeğirmen:

Ramazan Ayı hepimize

bereket ve huzur getirsin

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Mübarek Ramazan Ayına girilmesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan Ayı’nın rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğuna vurgu yapan ITSO Başkanı Başdeğirmen, “On bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in ayetlerinin inmeye başladığı Ramazan ayı, inananlar için güzelliklere, berekete ve yüce Allah’ın rızasına ulaşabilmede çok önemli fırsatları içinde barındırıyor. Bu mübarek ayda, yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini yaşayıp yaşatmalıyız.” dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen mesajını şöyle devam etti:

 “Onbir ayın sultanı Ramazan ayına ulaşabilmenin sevinci içerisindeyiz. Ramazan ayı her şeyden önce; paylaşmanın, sevginin, beraberliğin, aynı zamanda nefsimizi terbiye etmenin ön plana çıktığı,insanda şükran hisleri uyandıran, yoksulların, çaresizlerin halinden anlama duygusu, şuuru veren, insanı yüksek ve yüce değerlere ulaştırarak erdemli hale getiren bir aydır. Dileğimiz odur ki,  mübarek Ramazan ayı, hepimize bereket ve huzur getirsin.
 
Güzel ahlakın en üst mertebede uygulayıcısı ve tamamlayıcısı Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in bereketini ve güzelliğini müjdelediği bu mübarek ayda, kardeşliğin ve hoşgörünün en üst seviyede yaşanacağına inancım sonsuzdur.

 

 

Bu vesile ile bütün Ispartalı hemşehrilerimizin, üyelerimizin, ve İslam Alemi’nin Ramazan ayını bütün kalbimle tebrik eder, sağlık, mutluluk, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesini dileyerek,  inananların hayırlara vesile olacak dualarının ve ibadetlerinin kabul olmasınıYüce Allah’dan niyaz ederim. “