TR

Gazetecilerden ITSO’ya ziyaret (28.07.2017)

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Şevket Karahan ve gazeteciler Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri hazır bulundu.

Gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmasının yanı sıra, ilin sosyal kültürel ve ekonomik gelişimine ve tanıtılmasına büyük katkılar sağladığını belirten Başdeğirmen, “Ispartamız için yaptığımız yapacağımız her çalışmada basınımızla iç içe çalışıyoruz. Bu yönüyle basınımıza minnettarız.  “dedi.

Gazetecilere yeni binayı gezdiren Başdeğirmen,binayı anlatırken, “Bu bina hepimizin Isparta’nın binamızın inşası sürecinde bizlere destek veren herkese teşekkürü bir borç biliyoruz.”dedi.

Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan da ITSO’nun basın mensuplarına yaklaşımından duydukları memnuniyeti anlatarak, “Gerek başkanımız gerekse yöneticilerimiz bizlere çok önem veriyor. Bende Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulu üyesi olarak bundan memnuniyet duyuyoruz. Kendilerine teşekkür ederim. Gazeteci arkadaşlarım binamıza hayran kaldılaryeni binamızda gazetecilerimize de yer verdiğiniz ve bizleri unutmadığınız için sizlere teşekkür ederiz. ”diye konuştu.

Sohbet şeklinde devam eden ziyaretin ardından Başkan Başdeğirmen, Cemiyet Başkanı Karahan’a çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.