TR

Coca Cola Genel Müdürü Keskin’den ITSO’ya teşekkür ziyareti (24.08.2017)

Coca Cola Türkiye Genel Müdürü Tugay Keskin, Kurumsal İlişkiler Direktörü Atilla Yerlikaya ve Kurumsal İlişkiler Yöneticisi  Demokan Konyalıgil ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Meclis Başkanı Osman Şahlan hazır bulundu. Genel Müdür Keskin, “Isparta’ya yatırımımızı getirmemizden bu yana verdiğiniz desteklere teşekkür etmek ve yeni projelerimizi konuşmak fikir alışverişinde bulunmak adına buradayız.”dedi.

 

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Genel Müdür Keskin’den Isparta’daki yatırımlarını büyütmelerini isteyerek, “Burada yaptığınız yatırım Ispartamız açısından çok değerli, sağladığınız istihdam ve ekonomiye katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

ISPARTA’YA DAHA FAZLA KATKI SAĞLAMAK İSTERİZ

Coca Cola Genel Müdürü Keskin, Isparta’ya daha fazla katkı sağlamak istediklerini belirterek, ITSO Başkanı Başdeğirmen’e fikirlerini anlattı. Genel Müdür Keskin şöyle devam etti:

“Burada yaptığımız yatırımlar bizim için önemli. Biz hem sanayiye hem topluma hem de Isparta’ya daha fazla nasıl katkı sağlarızı düşünüyoruz. Ziyaretimizin asıl sebebi sizlerin fikirlerini almak ve bizlere yatırımımızın başından bu yana verdiğiniz desteklere teşekkür etmek için.  

İçecek olarak Türkiye’den 10 ülkeye hizmet ediyoruz Türk sermayesinin 10 ülkede bayrağımızı  dalgalandırıyor olması gurur verici, bununla birlikte son yatırımımız Isparta’da yaptık bugüne kadar Isparta’yı gülüyle meyveleriyle tanıdık inşallah artık Coca Cola’sıyla ve meyve sularıyla tanıtacağız. Isparta’nın ileriye taşınmasına katkı sağlayacağız. Isparta’mız üzerinden Türkiye’ye katma değer olarak daha fazla değer atmak adına sizlerle çalışmaya devam edeceğiz. Verdiğiniz desteklerden dolayı tekrar teşekkür ederiz.

ISPARTA ÖNEMLİ BİR YATIRIM BÖLGESİ

Kurumsal İlişkiler Direktörü Yerlikaya da, “10 yıl içindeki 1 milyar dolara varan yatırımımız son haklısını 110 milyon dolarlık yatırımla Isparta’da yaptık. 50 yılı Türkiye’de geride bırakırken burada yatırım yapmaktan mutluluk duyduk. Isparta bizim için çok iyi bir yatırım bölgesi ticaret kültürü, doğal kaynakların zenginliği ile çok önemli bir potansiyel. Coca Cola ve Anadolu Grubunun burada yaptığı yatırımla Isparta’nın ne kadar önemli bir sanayi yatırım bölgesi olduğunu Türkiye’ye ve dünyaya duyuracağız. Bu konuda sizlerin de desteği bizleri heyecanlandırdı ve ileriye  yönelik  daha güzel çalışmalar yapmamıza vesile olacak. “dedi.

ISPARTA HER YÖNÜYLE YATIRIMA AÇIK BİR İL

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen’de Coca Cola Genel Müdürü Keskin ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Yerlikaya ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Konyalıgil’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Anadolu Etap ve  Coca Cola olarak burada tesislerimizin açılması bizleri mutlu etti. Isparta ekonomisine ve sanayisine ivme kazandıracağını düşünüyoruz. İstihdam vergi açısından ve bölgemizin ürünlerinin kullanılması tanıtılması açısından son derece memnunuz. Dünyanın birçok ülkesinde var olduğunu biliyoruz, sizin aracılığınızla Ispartamızdan çıkan meyvelerden elde ettiğiniz elma suyumuzun Pakistan da içilmesi bizleri memnun ediyor.  Ispartalılar olarak buradaki yatırımınızı çok daha ileriye götürmek adına sizlerden daha fazla destek bekliyoruz. Biz Ticaret ve Sanayi Odamız olarak her türlü konuda desteğe hazırız. İlimiz her yönüyle yatırıma açık ve potansiyelimiz çok iyi durumda. Bunun yanı sıra Türkiye’de birçok sosyal sorumluluk projelerinizin olduğunu biliyoruz, Isparta olarak Sosyal çalışmalarınızda yer almak ve işbirliği yapmak isteriz. Üniversitemiz ve üyelerimizle birlikte hem eğitici hem geliştirici çalışmalarda Isparta olarak var olmak istiyoruz. İnşallah ziyaretiniz yeni projelerin  temelini atmamıza vesile olur, tekrar teşekkür ederim.”

Coca Cola Genel Müdürü Keskin ziyaretin anısına seramikten yapılmış Coca Cola şişesi hediye etti, Başdeğirmen ve Şahlan’da konuklara üzerinde Isparta gülü motifli kahve fincanı armağan etti.