TR

ITSO’da bayramlaşma yoğun geçti (01.09.2017)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bayramlaşma töreni Bayramın birinci günü yapıldı. Bayramlaşma Programında ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile ITSO personeli hazır bulundu. ITSO yöneticileri, oda üyeleri, EKK Göller Bölge Birliği Başkanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural ve oda başkanları,  Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve yönetimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda üyeyi  ağırladı.

 

ITSO Başkanı Başdeğirmen,”Dinimizin bize sunduğu güzelliklerden biri Olan Kurban Bayramını idrak ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dini bayramlarımız birlik beraberliğin, paylaşmanın ve ilişkilerin kuvvetlenmesine vesile olan nadide günlerdir. Bizler de odamızda üyelerimiz ve dostlarımızla birlikteyiz, bu birlikteliğin devamını hep yaşarız.

Dünyada yaşanan bazı üzücü olaylar nedeniyle Bayramımız hüzünlü geçiyor, Arakan’da yaşanan ve Müslüman kardeşlerimize yapılan zulüm canımızı yakıyor. Allah onlara yardım etsin dualarımız onlarla. Zulmedenleri lanetliyoruz ve bu dünyada ve öbür dünyada cezalarını çekmelerini istiyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği,  zor günlerin bir an önce son bulduğu, mutlu yarınlara ulaşmak ve Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, üyelerimize ve  Ispartalı hemşehrilerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, odamıza bayramlaşma törenine katılan tüm üyelerimize ve paydaş kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.”