TR

YÖREKS’TE Isparta Rüzgarı (14.09.2017)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ve Antalya Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde düzenlenen 8. Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı (YÖREX) Antalya Expo Center'da açıldı. YÖREX Fuarında Isparta Valiliği ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı desteği ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret  Borsası ve Yalvaç Ticaret Sanayi Odası, Keçiborlu Kuyucak Köyü Lavanta Kooperatifi ve Gülbirlik  yer aldı.

 

Isparta’nın önemli değerlerinin tanıtıldığı stant ziyaretçi akınına uğradı. Isparta elmasından gülüne, lavantasına, halısından mermerine, ekmeğinden gül lokumuna,tahin helvasına  kadar birçok ürünün sergilendiği stantta ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan,Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Nuri Dirik ağırladı.

 

Isparta Standını  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu,Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ATB Başkanı Ali Çandır, ATSO Başkanı Davut Çetin, TPE Başkanı Habip Asan, milletvekilleri, oda borsa başkanları, belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş ziyaret etti.