TR

AK Parti’den ITSO’ya ziyaret (08.12.2017)

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Parlak, ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ekibine Isparta’ya kazandırdıkları Ekonomi Kampusu binası başta olmak üzere ilin tanıtımı ve markalaşması konusunda verdikleri emeklere teşekkür etti.

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve ekibi Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarette, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Başkan Yardımcısı Metin Çelik ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Parlak, ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ekibine başta Ekonomi Kampusu olmak üzere tüm çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Isparta’ya hizmet noktasında ITSO yöneticilerinin  özverili bir şekilde çalıştığını belirten Parlak şöyle devam etti:

“Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu güzel mekanda bizleri ağırlıyorsunuz. Ispartamıza böyle bir mekan kazandırdığınız için çok teşekkür ediyoruz. Ekonomi Kampusu’nun Isparta’ya yapılması sıçramasa noktasında ve kimlik noktasında faydalı olacaktır. Sayın Başkanım Şükrü Bey ve ekibi çok özverili çalıştı ve kısa sürede bu güzel mekanı Ispartamıza kazandırdı. Tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız her alanda çok yoğun şehrimizin tanıtılmasıyla ilgili gerek ülkemiz açısından gerekse yurtdışı açısından önemli görevler yapıyor. Her zaman bahsettiğim bir olay var. Birlik beraberlik yani kolektif bir uyum. Bu durum Ticaret ve Sanayi Odamızda mevcut. Şehrimizin valisinden, belediyesinden ticaret ve sanayi odasından kamu kurumları açısından kolektif bir uyum olursa şehir sıçrıyor. Başkanımız ve ekibi bu yönde ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Üyelerimize kolaylık sağlayıp yurtiçi yurt dışı geziler düzenliyorlar. Kolektif uyum sayesinde önümüzdeki sürecin  siyaset açısından daha iyi olacağını düşüyorum.

Bizler 19 Kasım itibariyle Merkez İlçe olarak göreve geldik  İşimiz kolay değil tabiri caizse  ateşten gömlek giydik. 2019 da çok önemli seçimlerimiz var. Öncelikle yerel seçimlerimiz sonrasında genel seçimlerimiz var. Ispartamızı biliyorsunuz maalesef 2 dönemdir Isparta belediyesini kaybediyoruz. Bu durum her açıdan olumsuz. Yerel belediyelik genel hizmet açısından çok önemli. Genel seçimlere hazır bir şekilde çalışıyoruz. Ispartamız için hayırlısı olan kimse onun kazanmasını diliyorum. AK Partili bir belediyenin büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

AMACIMIZ ISPARTA’YA HİZMET

   Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Parlak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi: 

“Hepimiz ortak bir yoldayız amacımız hizmet inşallah yolumuz açık olur memleketimize faydalı hizmetlerde bulunuruz.  Sizler siyasi kanattasınız biz ticari kanattayız. Eğer birlik beraberlik içerisinde hizmeti yapabilirsek başarıya daha kolay ulaşırız. Her zaman işbirliği ile istişareye açık bir ekibiz. Isparta’ya hizmet etmek isteyen her birimle beraberiz. Bu zamana kadar nasıl berabersek bundan sonrada daha sık beraber olmak istiyoruz. Şuan da bu masa Türkiye’ye örnek olacak bir masa ekibinizi kutluyorum. Bizim başarıya ulaşmamız zor değil. Geleceğe umutla bakan gençlerimiz ve birlik beraberliğimiz  olduğu sürece güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Tekrar sizleri kutluyorum ziyaretiniz ve iyi dileklerinizden dolayı da teşekkür ediyorum.”dedi.

  Ardından ITSO Başkanı Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Yönetimine ITSO Ekonomi Kampusu’nu gezdirerek yapılan çalışmaları anlattı.