TR

CHP’den ITSO’ya ziyaret (18.01.2018)

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni seçilen  İl Başkanı Ahmet Kürkçü ile yönetim kurulu üyeleri,  CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Cem Erdal ve yönetim kurulu üyeleri  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkan Yardımcısı Metin Çelik ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Isparta’nın ekonomik durumu konuşuldu.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, yeni seçilen yönetimi ile birlikte Isparta’nın sorunlarına yönelik ITSO ile istişare içinde olmak istediklerini söyledi. Kürkçü şöyle devam etti:

“Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz kendilerini tebrik ediyoruz. Isparta demek ticaret ve sanayi demek, sayın başkanımız çok iyi çalışıyor, kendisine başarılar diliyoruz. Özel sektörü her zaman destekleyen bir anlayış içerisindeyiz. Sıkıntılarımız tabiî ki var özel sektör ve çalışanlarda ancak bunu elbirliği ile aşacağımızı düşünüyoruz. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta’ya önemli bir potansiyel Başkanımız önemli atılımlar yapıyor. Tebrik ediyoruz. “

Merkez İlçe Başkanı Kamil Cem Erdal da, Sivil toplum kuruluşlarına önem verdiklerini ve farklı projelerde bir araya gelmek istediklerini belirtti. Erdal şunları söyledi:

“İl İlçe yeniden yapılandırdık sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmek istiyoruz. Sizleri ziyaret ediyoruz. Projelerimiz var. Ispartamızla ilgili neler yapabiliriz, hep birlikte diyalog halinde değerlendirip hizmet edeceğiz. Sizlerin de projelerimize katkı sağlamak isteriz. Önemli olan işbirliği ve diyalog biz bunu çok önemsiyoruz. Vatandaşımızın sorunlarını önemsiyoruz ve çözüm bulmak için çalışmalar yapacağız. Bu bina Isparta için muazzam bir bina oldu oda üyesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Isparta’ya kim bir çivi çakıyorsa onun destekçisi olalım. Teşekkür ediyoruz.”dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, Isparta için yapılan ve ilin gelişmesi büyümesi ve güçlenmesi adına oluşturulan tüm projelere destek vermekten mutluluk duyacaklarını belirterek, “CHP İl Başkanı ve Yönetimine Merkez İlçe Başkanı ve yönetimine bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Siyasi partilerin amacı ülkemizi iyi yerlere taşımak için mücadele etmek. Bizlerde Isparta ekonomisini daha iyi yerlere taşımak için mücadele ediyoruz. Ekonomik ve sosyal alanda güçlenmek için çalışıyoruz. Biz sadece ekonomiyle ilgili değil sosyal alanda da başarı için çalışıyoruz. Amacımız, el birliği ile üyelerimize en iyi hizmeti vermek. Yeni bir binaya taşındık ve bu binamızda da üyelerimize ve Isparta’ya en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. “dedi.