TR

Ünlü Ekonomist Şahinöz’den ITSO’da konferans (05.03.2018)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ünlü Ekonomist Erkin Şahinöz, bilgi birikimi ve tecrübelerini ITSO üyeleriyle paylaştı, bazı konularda da önerilerde bulundu.

 

 Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in daveti üzerine Isparta’ya gelen ve uzun yıllar ABD Merkez Bankası (FED) de danışmanlık yapan, İstanbul Sanayi Odası Ekonomi Danışmanı, Sabah ve Dünya Gazeteleri Köşe Yazarı Ünlü Ekonomist Erkin Şahinöz, oda üyelerine ekonomiyle ilgili çok önemli bilgiler verdi. Çok sayıda üyenin katıldığı konferansta, piyasalar ekonomik durum konularının yanı sıra sanayilerin, işadamlarının, ihracatçıların risk durumlarında neler yapması gerektiği konularına değinen Şahinöz, Belirsizlik ortamında finansal risk yönetimi,Ekonomiyi öngören 4 Temel Gösterge ve Risk Yönetimi Sağlayan 3 Temel Araç, Blok Zincir Teknolojisi ve Sanayi Sektöründeki olası kullanım alanları, Bitcoin ve Sanal Paralar ile diğer ekonomik konularda de genel bilgiler verdi.

Yaklaşık 3 saat süren ve üyelerin dikkatle dinlediği konferans sonunda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü BAşdeğirmen, Ekonomist Şahinöz’a davetini kırmayıp Isparta’ya geldiğini için teşekkür etti.