TR

Başkan Aybatılı’dan ITSO’ya hayırlı olsun ziyareti (17.04.2018)

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Aybatılı Başdeğirmen ve ekibinden övgüyle söz etti. ITSO’nun ekibinde yer alan işadamlarını kutlayan Aybatılı şöyle devam etti:

“Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ekibinde bulunan, yönetimde, komitede mecliste görev yapan işadamlarımız Isparta’nın gelişimi konusunda güzel çalışmalar yapacaktır. Hepsini tek tek kutluyorum. Bu güne kadar Sayın Başdeğirmen ekibiyle güzel işler yaptı güzel hizmetler verdi. Ispartamıza yakışır bir kompleks yaptılar. Başkan Başdeğirmen’e Meclis Başkanı Şahlan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada daha da güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Biz Ticaret ve Sanayi Odamızın ve Şükrü Başkanımızın bugüne kadar yanında olduk bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz.  Ülkemiz zor günlerden geçiyor, bu günlerde esnafımız, tüccarımız daha fazla çalışıp daha fazla üretmeli. Ispartamızın kalkınmaya büyümeye ihtiyacı vardır. Hep birlikte bu yönde çalışacağız. Tekrar hayırlı olsun ekibiyle birlikte Başdeğirmen’i kutluyorum.”dedi.  

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı Başkan Aybatılı’ya teşekkür ederek şunları söyledi:  

“Bu zamana kadar Başkanımızla birlik beraberlik içinde çalıştık. Başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Esnafımızı ve sanayicimizi ilgilendiren ortak kararları birlikte aldık. Biz ciddi şekilde başarı elde ettik. Bu da Sayın Aybatılı Başkanımızın bizim yanımızda olmasından kaynaklanıyor. Bugün ilk misafirimiz Sayın Aybatılı Başkanımız kendisini burada ağırlamaktan onur duyuyoruz.  Ispartamızın daha iyi yere gelmesi için elbirliği ile fedakarca çalışmalara devam edeceğiz. Sorunlarımızın çözümü için hep birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Üyelerimiz bizleri bu göreve tekrar layık gördü ve biz de onlara en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.”