TR

ITSO Başkanı Başdeğirmen Merkez Bankası Genel Kurulu’nda gül reçeli dağıttı (20.04.2018)

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’yı Isparta’ya davet etti, genel kuruldu tüm katılımcılara gül reçeli hediye etti.

Merkez Bankası 86. hesap dönemi  Genel kurul toplantısı geçtiğimiz Günlerde Ankara’da yapıldı. Genel Kurul toplantısına hissedar olması dolayısıyla Isparta Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Şükrü Başdeğirmen de katıldı. Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, genel kurulda güncel ekonomik konulara değinerek, enflasyon ve fiyat istikrarına yönelik gelişmeleri yakından takip ettiklerini anlattı. Genel kurulun ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kendisini makamında ağırlayan Merkez Bankası Başkanı Çetinkaya’yı Isparta’ya davet etti. ITSO Başkanı Başdreğirmen ayrıca genel kurula katılan tüm konuklara Isparta’dan götürdüğü gül reçeli hediye etti.

Merkez Bankası Başkanı Çetinkaya’da fırsat bulursa Isparta’ya geleceğini söyleyerek daveti ve ziyareti için Başdeğirmen’e teşekkür etti.  

ITSO Başkanı Başdeğirmen’in Genel Kurulda konuklara reçel dağıtması ulusal medyaya ‘Merkez Bankası’nın genel kurullarında geleneksel olarak konuklara küçük ikramlarda bulunuluyor. Ancak herhangi bir hediye verilmiyordu. Bu genel kurulda ilk kez aynı zamanda Bankanın hissedarı olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın gül reçeli hediye olarak verildi.”şeklinde yansıdı.