TR

ITSO Başkanı Başdeğirmen’den 23 Nisan kutlaması (20.04.2018)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

 

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin doğum günü olan 23 Nisan'ı bir kez daha büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ülkemizin temellerini halkın egemenliği ve demokrasi harcıyla atarak, aydınlık geleceğin kapılarını açmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan gibi şanlı bir tarihi çocuklara armağan etmesi, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyduğu sevgi ve güvenin bir göstergesidir.  Bizler de çocuklarımızın temelini ne kadar sağlam atarsak geleceğimize yönelik yatırımlarımızı da o kadar sağlam atmış oluruz. Çünkü insana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bugünün Küçükleri Yarının Büyükleridir’ sözünden hareketle; bugünün küçükleri olan çocuklarımız gelecekte ülkemiz ve milletimizin geleceğinde görev ve sorumluluk sahibi olacaklardır. Onların iyi yetişmesi bizleri onurlandıracaktır. Bu sebeple onlar için üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Bizlere emanet edilen; ulusal egemenlik, demokrasi ve laiklik kavramları da çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve TBMM’nin açılışının 98. yılı coşkusunu yürekten kutluyor ve bu günleri bizlere armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyorum.”