TR

Başkan Başdeğirmen'den Berat Kandili mesajı (30.04.2018)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda "Kandiller birlik beraberliğimizin, manevi duygularımızın arttığı özel gecelerdir. Bu geceleri iyi değerlendirmeliyiz.”dedi.

 Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen,ITSO üyelerinin, hemşehrilerinin ve bütün İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik etti. Mesajında Berat Kandilin önemine değinen Başkan Başdeğirmen şöyle devam etti:

“Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalar için af dileyeceğimiz bu önemli gecede tüm dualarımızın kabul olmasını temenni ederim. İslâm dünyasının en önemli günlerinden birisi olan Berat kandili, aynı zamanda Ramazan ayı öncesindeki son kandil gecesi. Berat kurtuluş demektir. Kişinin yaşayacağı bereket, rızık, hastalık gibi her şey bu gece planlanır. Bu kutsal gecenin ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bütün hemşehrilerimin, üyelerimizin ve İslâm âleminin mübarek Berat Kandili’ni kutluyor,  bu gecenin bizleri,  Ispartamız ve ülkemiz için huzurlu, mutlu, bereketli ve hayırlı kazançlı günlere ulaştırmasını dilerim.