TR

Isparta’ya yatırım yapan işadamlarından Başdeğirmen’e teşekkür ziyareti (10.05.2018)

Gıda üzerine Türkiye ve Amerika’da yatırımları bulunan Gaziantepli Sanayici Boyhan Company Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkhan ile Malatyalı Sanayici Boyraz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Boyraz Isparta’ya kurdukları ve Ekim ayında açılacak olan  20 milyon EURO’luk meyve ve sebze entegre tesisi yatırımlarıyla ilgili tüm süreçte desteklerini esirgemeyen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette Yatırımcılarla birlikte Ispartalı hemşehrimiz Bloomberg TV Program Yapımcısı Sami Altınkaya da hazır bulundu.

Gaziantepli Yatırımcı İbrahim Türkhan, Isparta’da yaptıkları yatırımla bölge ve ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayacaklarını belirterek, “Yatırım sürecinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in desteğini  aldık, kendisi yatırımı yapacağımız günden bu yana bize çok büyük katkı sağladı. Yatırımcılar için en önemli destek manevi destektir. Biz burada Şükrü Beyin manevi desteğini çok gördük kendisi Isparta ekonomisinin güçlenmesi için elinden geleni yapan bir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı. Tekrar teşekkür etmek ve bilgiler vermek üzere ziyaretine geldik. Yatırımımızla Isparta ekonomisine ve istihdamına ve ihracatına önemli ölçüde katkı sağlayacağımızı düşünüyorum. Tesisimiz Ekim ayında hizmete girecek. “dedi.

Malatyalı Yatırımcı Ali Rıza Boyraz da yatırım sürecinin büyük araştırmalardan geçtiğini belirterek, “Bu süreçte yatırımımızın Isparta’da olması için Ispartalı dostlarımız ve  Sayın Başdeğirmen bizi sürekli teşvik etti. Bizde geldik burada yatırımımızı yaptık. Bundan sonra tesisimiz Ispartalılarındır. Desteklerinden dolayı da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

ITSO OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ      

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de yatırımlarını Isparta’ya yapan Türkhan ve Ali Rıza Boyraz’a teşekkür etti. Tesisleri ile ilgili destekleyici ek projeler de veren ITSO Başkanı Başdeğirmen, “İlimiz meyve sebze yönünden çok zengin. Sizlerin meyve sebze yönünde entegre tesis düşüncesini ilk duyduğumda çok heyecanlandım. Yatırımınızı Isparta’ya yapmanız da bizleri çok mutlu etti. Bu süreçte sizlerle sürekli görüştük. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, bundan sonraki süreçte de yanınızda olacağız. Biz Isparta olarak yatırımcıya sahip çıkan bir iliz. İlimizin ihracatını artırarak, ekonomisine ve istihdamına katkı  sağlayacak olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hep birlikte yatırımınızı güçlendirmeniz ve büyütmeniz için yanınızda olacağız.”dedi. 

    Meclis Başkanı Osman Şahlan da yatırımcılara, “Ispartamıza yatırım yapmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz Ispartalılar ve Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri olarak siz gibi ilimizin kalkınmasına destek olan tüm yatırımcıların ve sizin  her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.”dedi.