TR

Hakkarili Öğrencilere Sıcak İlgi (02.03.2012)

Emniyet Müdürlüğü’nün Okulcanlar Projesi kapsamında ilimize gelen Hakkarili öğrencileri ITSO yöneticileri de ağırladı.

İl Emniyet Müdürlüğünün 2 yıl önce başlattığı Okulcanlar Projesi kapsamında, Hakkari’den gelen 10 başarılı orta öğretim öğrencisi ve 1 öğretmen ilimizde ağırlandı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret eden öğrencilere Teraspark Restoranda yemek ikram edildi. ITSO Yöneticileri ayrıca öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi.

ITSO Başkanı KAçıkoç, öğrencileri Isparta’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Farklı illerden öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması ve kültürel alışveriş sağlanması adına Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın hayata geçirdiği projenin önemine değinen Kaçıkoç, “Hakkarili öğrencilerimiz burada Ispartanın insanlarını tanıma fırsatı yakaladılar. Bizlerde onları tanıdık. Bu tür projeler kültürlerarası etkileşimi sağlamak adına önemli. Bizde elimizden gelen misafirperverliği gösterdik. İnşallah buradan mutlu ayrılırlar.”dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’da, ITSO Başkanı Kaçıkoç olmak üzere tüm yöneticilere desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ardından ITSO, öğrencileri Teraspark Restoran’a yemeğe götürdüler.