TR

Kadınlara internet güvenliği eğitimleri (06.08.2018)

TOBB liderliğinde içinde Isparta’da olan 12 ilde eğitim tırlarında kadınlara yönelik ücretsiz internet güvenliği eğitimleri verilecek. Eğitimlere katılmak isteyen kadınlar http://kizkardesim.net/tir/ adresinden başvurabilecekler.

 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde,  kadınların girişimciliğe yönlendirilmesi ve sosyal hayatta başarılarının artması adına çeşitli projeler yaptıklarını belirterek, 13-14 Eylül tarihlerinde IYAŞ Park önünde kadınlara internet güvenliği eğitimi verileceğini söyledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Habitat Derneği, Coca Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi  işbirliğinde yapılan projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği liderliğinde, kadınların ekonomik hayata daha aktif katılmaları için gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlendirilmesi ve ülkemizin kalkınıp gelişmesinde  aktif rol almalarının sağlanması amacıyla, Habitat Derneği,  Coca-Cola Türkiye ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile Kız Kardeşim Projesi gerçekleştirilmektedir.

2018 yılının sonuna kadar 30 ilde 9.000 kadına ulaşılması hedeflenen Proje kapsamında, yerel eğitimlere ek olarak proje eğitim tırı içerisinde 12 ilde  İnternet Güvenliği Eğitimleri gerçekleştirecektir.

Katılmak isteyen kadınların  http://kizkardesim.net/tir/   adresinden başvuru formunu doldurması önem arz etmektedir.”