TR

ITSO heyetinden Burdur Valisi’ne ziyaret (24.09.2018)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu üyeleri Burdur Valisi Hasan Şıldak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette iki dost ilin gelişmesi ve kalkınması adına projeler konuşuldu.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleri Burdur Valisi Hasan Şıldak’ı ziyaret ederek, iki ilin gelişmesi büyümesi ve kalkınması adına farklı projelerini konuştular. Burdur Valisi Şıldak, ziyaretleri için ITSO Başkanı Başdeğirmen ve ile Meclis Başkanı Şahlan ve yönetimine teşekkür ederek, “İki dost ve kardeş ilin gelişmesi için yapılacak her türlü çalışmaya destek veririz.”dedi.

Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Vali ŞIldak, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederim. Dost ve kardeş komşu şehirlerimizin reel sektör temsilcilerinin ince bir düşünce ile nezaket göstererek bizlere ziyaret etmeleri beni duygulandırdı memnun etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Isparta ve Burdur ile birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Sayın Başkanla Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda da birlikteyiz iki ilimizin geleceğiyle ilgili önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. “dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de  Isparta ve Burdur birçok ortak noktada Türkiye’de dünyada marka şehirler arasına girebileceğini belirterek, “Sayın Valimizle Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndan birlikte görev alıyoruz. Kendisi bölgeyi  özellikle Isparta ve Burdur’u yakından biliyor ve burada çok başarılı çalışmalar yapacağına inanıyoruz.”dedi.

Başdeğirmen şöyle devam etti:

“Sayın Valimizi Burdur’a geçtiğimiz aylarda atandı, kendisi ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndan işbirliği içindeyiz. Sayın Valimiz yeni gelmesine rağmen bölgeyi tanıması yapacağı çalışmaları anlatması bizleri memnun etti. Bizlerde illerimizin kalkınması güçlenmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sayın Valimizin de bizlerden bir isteği olursa her zaman yanındayız. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.”diye konuştu.