TR

İstihdam seferberliği fırsatlarını kaçırmayın (13.03.2019)

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağırısıyla, Türkiye Odalar Borsalar Birliği ve Maliye Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğinde hazırlanan 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar ve Meclis Başkanı Osman Şahlan, en çok istihdam sağlayan firmalara ziyaretlere başladı. ITSO Başkan Vekili Tutar ve Meclis Başkanı Şahlan ilk ziyaretlerini, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ve Yönetimine yaptı. IYAŞ Yönetim Kurulu üyelerine istihdam seferberliği ile ilgili bilgiler veren Tutar, yaklaşık 1800 kişiye istihdam sağlayan IYAŞ’ın yönetim kuruluna da teşekkür ederek desteklerden faydalanmalarını ve daha fazla istihdam sağlamalarını istedi. IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tezcanlı, ITSO Başkan Vekili Tutar ve Meclis Başkanı Şahlan’a bilgilendirme ve teşekkür ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ardından İpekgül Kereste Yönetim Kurulu Üyesi İsa İpekçi ile Ertokuş Hazır Beton işletmesi Genel Müdürü Serdar Pehlivan’ı ziyaret ettiler. İpekçi ve Pehlivan’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ITSO yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

Kampanya süresince ziyaretlerini sürdüreceklerini belirten Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Tutar,”“Üyelerimizin istihdam seferberliğine gösterdiği ilgi oldukça fazla, bizlerde bilgilendirme toplantılarına devam ediyoruz. Bu kapsamda firmalarımızı ziyaret edip hem teşekkür ediyoruz hem de bilgilendirme yapıyoruz. İstihdam seferberliğini önemsiyoruz ve bu konuda Türkiye’ye örnek olmak istiyoruz. Cumhurbaşkanımız ve TOBB Başkanımız ve  Bakanlarımız istihdam seferberliği 2019’u önemsiyor ve destekliyorlar. İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında iş dünyamıza, girişimcilerimize 8 farklı teşvik sunuluyor ve bunları pek çoğu tarihi destekler şeklinde. Tüm bu teşviklere ilişkin tüm detaylara istihdamseferberligi.org adresinden ulaşabilmek mümkün. Aklınıza takılan bir konu olursa, Odamızdan bilgi alınabilir.

Buradan tüm iş verenlerimize çağrıda bulunuyorum. İstihdam Seferberliği 2019’a katılın, bu tarihi istihdam teşviklerinden faydalanın. En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak, hem işinizi geliştirin, hem ekonominin büyümesine katkınız olsun, hem de Türkiye’nin ve ilimizin  geleceğine yatırım yaparak, kazanan siz olun. İlimizde en çok istihdam sağlayan ve önde gelen firmalarımızı ziyaret ederek bilgilendirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde de tüm üyelerimize yönelik odamızla geniş kapsamlı bir bilgilendirme toplantı yapacağız. “dedi.