TR

ITSO Başkanı Tutar’dan tebrik açıklaması (08.04.2019)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ile meclis ve komitelerden de  çeşitli partilerden meclis üyeliğine seçilen iş dünyası temsilcilerine tebrik mesajı yayınladı. Tutar’ın mesajı şöyle:  

 

“Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız, 150 yıla ulaşan tarihi ile Türkiye’nin en köklü odaları arasında yer almış, şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak projelerin yanı sıra bu projeleri hayata geçirecek insan zenginliği noktasında da önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluşundan bugüne kadar siyaset kurumuna, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarına birçok temsilcisini kazandırmış, iz bırakan hizmetlerin yapılmasına vesile olmuştur.

İki dönem komite üyeliği ve başkanlığının ardından, 2005-2013 yılları arasında başkan vekilliği görevini yürüten, Mayıs-2013 yılından bu yana da odamızın yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulunan Sayın Şükrü Başdeğirmen, odamızda uzun yıllar başarılı hizmetler, vizyoner projeler gerçekleştirmiş, odamızı ve ilimizi uluslararası düzeyde temsil etmiştir.  Kendisine odamıza ve Isparta’mızın gelişmesi ve ekonomik güçlenmesi adına verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Şükrü Başdeğirmen 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Isparta halkının teveccühü ile Belediye Başkanı seçilmiştir. Sayın Başdeğirmen’in odamızda verdiği başarılı hizmetlerin kat kat daha fazlasını Belediye Başkanlığı döneminde de gerçekleştireceğinden hiçbir şekilde şüphemiz yoktur. Sayın Başdeğirmen’in yanı sıra odamız meclisi ve komitelerinden de çeşitli siyasi partilerden belediye meclisine seçilen ekip arkadaşlarımız da bulunuyor. Odamız açısından bize bu gururu yaşatan başta  Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve meclis üyeliğine seçilen arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyor, Isparta’ya hizmet yolunda yüklendikleri bu ulvi görevde başarılar diliyoruz. “