TR

ITSO Başkanı TUTAR ISUBU Sütçüler MYO’da İlk ders etkinliğine katıldı (11.10.2019)

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBU) Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Akademik açılış töreni ve ilk ders etkinliği düzenledi. Abdullah Tayip Olçok Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Sütçüler Kaymakamı Göktuğ Kaan Ayaz, Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ISUBU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç Negiz,  Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman, İlçe Protokolü, akademik ve idare personel ile Sütçüler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İlk ders etkinliği Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Yüksekokul tanıtım videosunun sunumu ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç Negiz’in açılış konuşmasıyla devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Güvenç Negiz, Üniversitemiz ve Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu ile ilgili bilgiler verdi ayrıca törene katılım ve destek sağlayanlara teşekkür ederek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennilerini iletti.

Daha sonra kürsüye gelen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, tüm birimlerimizde ilk ders etkinliklerinin düzenlendiğini belirtilerek öğrencilik yıllarında yaşamış olduğu anılarından bir tanesini anlattı ve öğrencilerine başarı dileklerini iletti.

ITSO Başkanı Tutar, İlk ders etkinliği konuşmasında, ISUBÜ Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Fakir ve ISUBU Sürçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulumuz hocalarıma davetlerinden dolayı müteşekkirim kendilerine teşekkür ederim. ITSO Başkanı Tutar, Kısaca özgeçmişini anlatarak ve hayat tecrübelerinden bahsederek, öğrencilere geleceklerini nasıl planlamaları hakkında bilgiler verdi. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamızın hakkında öğrencilere bilgiler verdi. İlk ders etkinliğine destek sağlayan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman’ da iş hayatı ile ilgili anılarını anlatarak önemli tavsiyelerde bulundu.  ITSO Başkanı Mustafa Tutar ve ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Küçükyaman yeni öğretim yılınız herkese hayırlı olsun tekrar hepinize başarılar diliyorum dedi.

İlk ders etkinliği programının sonunda ITSO Başkanı Mustafa Tutar’a ISUBU Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Fakir tarafından Plaket hediye takdimi sonrası akademik açılış töreni ve ilk ders etkinliği sona erdi.