TR

İlk Ders Etkinlikleri Devam Ediyor... (11.10.2019)

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBU) Gönen Meslek Yüksekokulunda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Akademik açılış töreni ve ilk ders etkinliği düzenlendi. Şehit Selahattin Aysan Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe ISUBU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız Bolat, Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıyas Kayaalp, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Genel Sekreteri Nihal İspir, Üniversite Daire Başkanları, Yüksekokul akademik, idari personeli ve öğrencileri, basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Yüksekokul tanıtım videosunun sunumu ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Kıyas Kayaalp’in açılış konuşmasıyla devam etti.

Konuşmasında, Sayın Rektörüm, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım, Genel Sekreterim, Daire Başkanlarım, Basın mensupları, Kıymetli Hocalarım ve Sevgili Öğrencilerim 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Akademik açılış ve ilk ders etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. İlçemiz Gönen hakkında tarihi geçmişi ve Gönen Meslek Yüksekokulunun geçmişinin hakkında bilgiler verdi.

ITSO Başkanı Tutar, İlk ders etkinliği konuşmasında, ISUBÜ Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yıldız Bolat, Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıyas Kayaalp ve Meslek Yüksekokulumuzun hocalarına davetlerinden dolayı teşekkür ederim dedi. ITSO Başkanı Tutar, Kısaca özgeçmişini anlatarak ve hayat tecrübelerinden bahsederek öğrencilere hayatta her zaman bir idealiniz hedefiniz olsun bir mühendis olduğunuz zaman veya bir iş yeri sahibi olduğunuz zaman masa başında iş sahibi olmak en son işiniz olsun. İmkânlarınız dâhilinde mutlaka yurt dışı gezisi yapın özellikle bir yabancı diliniz olsun dedi. Son olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odamız hakkında öğrencilere bilgiler verdi ve sormak isteğiniz sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım dedi ve yeni öğretim yılınız herkese hayırlı olsun tekrar hepinize başarılar diliyorum dedi.

İlk ders etkinliği programının sonunda ITSO Başkanı Mustafa Tutar’a ISUBU Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yıldız Bolat tarafından hediye takdimi sonrası Akademik açılış töreni ve ilk ders etkinliği sona erdi. Etkinliğin sonunda Yüksekokulun bahçesinde aşure dağıtımı yapıldı.