TR

ITSO'da Orman Ürünleri ve Ahşap Sektörü Masaya Yatırıldı (19.02.2020)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde Orman Ürünleri ve Türkiye’de Ahşap üretim sektörüyle ilgili toplantı yapıldı. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan toplantıya Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi İsa İpekçi, ITSO 14. Grup Meslek Komite Başkanı Atilla Hilal, Meslek Komite Başkan Yardımcısı Hüseyin Gökarslan Meslek Komite Üyesi Hasan Huban, Isparta Orman Bölge Müdür Yardımcıları Tahsin Etli, Nuri Maraş, Halk Bankası Sanayi Şube Müdürü Muhammed Ali Günay ve çok sayıda sektör temsilcileri katıldı.

ITSO Başkanı Tutar, “Toplantının amacının Orman Ürünleri ve Ahşap üretiminde yaşanan sorunları tespit etmek olduğunu belirten ve il genelinde tüm kamu ve özel sektör kuruluşlarıyla bir araya gelip üyelerimizin sorunlarını çözmek olduğuna değindi ve toplantımızdan başarılı sonuçların çıkması temennisi ile hepinize hayırlı işler hayırlı günler dilerim” dedi.

Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Necip Büyükyıldırım, “Orman Genel Müdürlüğü ve Boğaziçi Üniversitesi ile beraber yürütülen ahşap sektörünün geleceği ve faaliyet alanlarının verimli bir şekilde kullanılabilmesi için ön çalışma olan anket çalışmasıyla ilgili bilgi verdi.”

Toplantının sonunda Orman Ürünleri ve Ahşap Üretim sektörü temsilcilerinin sektörde yaşadıkları sıkıntılar dinlenilerek Orman Bölge Müdürlüğünün dikili orman ürünlerinin ve depo satışlarında karşılaşılan sorunlar konuşularak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.