TR

ITSO Heyeti’nden Tarım İl Müdürlüğü’ne ziyaret (06.05.2020)

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk, Tarım İl Müdürü Eyüp Adıgüzel’ü ziyaret etti. ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta’nın tarım ve hayvancılık konusunda yatırım fırsatları taşıyan bir şehir olduğunu belirterek bu konuda Tarım İl Müdürlüğü ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi. Isparta için özellikle havancılık alanında bir proje gerçekleştirmeyi arzuladıklarını anlatan Tutar, “kamuoyuna da açıkladığımız gibi şehrimizde bir hayvancılık projesine liderlik yapmak istiyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamızın liderliğinde üyelerimizin katılımıyla hayvancılık alanında örnek bir tesis kurup, Türk ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz. Isparta’nın hayvancılık potansiyeline inanıyoruz. Bu alandaki yatırım fırsatlarını üyelerimizle paylaşmak istiyoruz” dedi.

ITSO Başkanı Mustafa Tutar, koronavirüs sonrası normalleşme sürecinde Ticaret ve Sanayi Odası evsahipliğinde Tarım ve Hayvanılık Çalıştayı düzenlemek istediklerini de belirterek bu konuda destek istedi.

Tarım İl Müdürü Eyüp Adıgüzel, Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkür ederek “Ispartamız için yapılan bu girişimi alkışlıyor ve destekliyoruz. Tarım Teşkilatı olarak hem taşra hem de bakanlık nezdinde her türlü yardım ve destek için hazırız. Ekibimizle birlikte hem yapacağınız proje hem de çalıştay konusunda çalışmaya hazırız. Isparta, gerçekten de hayvancılık konusunda önemli bir potansiyele sahip. Yatırım konusunda fırsatlar sunuyor. Ama bunu anlatmamız gerekiyor. İnşallah yapacağımız çalıştay programında hayvancılığı yatırımcılarımıza anlatalım ve Isparta’yı bu alanda büyütelim” diye konuştu.